Вберегти дороги від руйнації допоможуть сучасні мобільні лабораторії

Зберегти інфраструктуру Тернопільщини  допоможуть три сучасні мобільні лабораторії з габаритно-ваговим контролем. Аби не допустити перевантаженості транспорту, завдяки цим комплексам на території області здійснюватимуть контроль перевізників. Щороку через псування доріг великоваговими автомобілями держава отримує збитки більш, як на 2 мільярди гривень.

Загалом, за кошти Єврокомісії «Укртрансбезпека» закупила 78 мобільних пересувних лабораторій. Працюватимуть вони по всіх видах контролю – від рейдових до планових перевірок. На сьогодні Україна має більше 100 пересувних комплексів, тому габаритно-ваговий контроль має бути системним у кожному регіоні.

Площадки для здійснення вагового контролю планують побудувати на Тернопільщині щонайменше у 6-ти пріоритетних і найбільш завантажених напрямках. Це, зокрема, Тернопіль-Львів, Тернопіль-Хмельницький, Тернопіль-Кременець, Тернопіль-Заліщики, Тернопіль-Івано-Франківськ, Тернопіль-Кам’янець-Подільський. Повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації.

Попередня стаття

У новому році пенсіонери стануть багатшими майже на тисячу гривень

Наступна стаття

Колія, де 15-річного тернополянина вдарило струмом, досі не огороджена (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.