Винуватець смертельної ДТП на Бучаччині сидітиме в СІЗО (Відео)


Водій, який насмерть збив 19-річного хлопця в Бучацькому районі, залишається під вартою. Таке прохання чоловік висловив у судовій залі, під час розгляду його ж апеляційного звернення щодо зміни запобіжного заходу.

– Я хочу вибачитися перед батьком Романа. Ніхто не хотів, що сталося це ДТП.  Щоб батько зрозумів,  що мої вибачення щирі я відмовляюся від розгляду апеляційної скарги у залі суду. Готовий співпрацювати зі слідстом і далі перебувати під вартою, – каже підозрюваний Сергій Франів.

Адвокати наголошують, про намір залишися під вартою від підзахисного вони почули за годину до початку судового засідання. Кажуть, мали інший план дій.

Натомість батько 19-річного Романа у щирість слів не вірить. Мовляв найважливіші заяви та слухання справи – попереду.

– Вибачення – це вчинок чоловіка, але я не вірю у щирість цих слів. Попереду ще суд щодо терміну покарання. Думаю цей процес буде тривалий. Але я йтиму до кінця. Я втратив єдиного сина, більше втрачати нічого, – розповідає батько загиблого, Ігор Борчук.

Нагадаємо, ДТП трапилось 9 жовтня у селі Порохова Бучацького району. Тоді 19-річного Романа на смерть збив автомобіль. Водій з місця події втік, але згодом здався поліції.

 

Попередня стаття

На тернопільську ялинку з ілюмінацією за мільйон з’їжджаються мешканці районів (Відео)

Наступна стаття

У 2018 році державні іспити у формі ЗНО складатимуть усі випускники шкіл

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.