Аби зекономити на проїзді, тернополяни масово виробляють соціальну картку

На кінець грудня майже 60 тисяч тернополян подали документи на виготовлення електронного проїзного квитка. Адже для його власника вартість проїзду у громадському транспорті Тернополя з нового року не зміниться.

Проїзд у міському громадському транспорті підвищать з 2 січня на 1 гривню. Це стосується громадян, які платитимуть готівкою. Власники «Соціальної карти тернополянина» їздитимуть за дешевшим «старим» тарифом. Відповідно, 3 гривні платитимуть за проїзд у тролейбусі і 4 – у маршрутному таксі.

Оформити «Соціальну карту тернополянина» можуть особи, які проживають, прописані чи офіційно працюють у Тернополі.

Документи на виготовлення карти приймають у Центрі надання адміністративних послуг, в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради, у навчальному закладі, об’єктах житлово-комунального господарства (за місцем проживання) та в оператора електронних систем міста за адресою вул. Чорновола, 1 (2 поверх). Також анкету-заяву можна подати онлайн на сайті https://fayna-karta.te.ua/

 

Попередня стаття

Вкладникам неплатоспроможних банків призупинять виплати

Наступна стаття

2017-й – рік реформ: передноворічне привітання голови обласної ради Віктора Овчарука (Відео)

One Comment

    Avatar
  • нащо звіздіти якщо проїзд буде оплачуватися з 15 січня без
    картки тернополянина по 4 грв в тролейь
    бусі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.