Молодик спорожнив скриньку для пожертв у церкві в Тернополі (Відео)


У Тернополі невідомий обікрав церкву Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Князя Острозького. Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження. Зламавши дверцята скриньки для пожертв, чоловік поцупив усі кошти, які залишили прихожани. Крадіжка відбулася посеред дня. Людей у храмі на той час не було.

Повідомив у поліцію священнослужитель храму. Переглянувши відео, правоохоронці почали розшукувати зловмисника на авто та залізно-дорожньому вокзалах обласного центру. Затримали крадія на ж-д вокзалі.

Злодієм виявився 30-річний уродженець Житомирської області. У скоєному зізнався. Вкрадені гроші витратив на власні потреби. Правоохоронці з’ясували, що чоловік їздить різними областями, а живе на кошти з підробітків. В Тернополі зловмисник перебуває три дні, ночував на вокзалі. Планував їхати на Львівщину. Затриманий повідомив, що має дружину та маленьку дитину. Проте, з ними не проживає.

Чоловіку інкримінують  крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдало значної шкоди потерпілому. Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. Триває слідство.

– 27 грудня близько обіду у чергову частину поліції міського відділу повідомили про крадіжку коштів з церкви Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Князя Острозького у Тернополі. Встановили, що в храмі ведеться відеоспостереження. Після перегляду відео почали розшукувати зловмисника на території авто та залізно-дорожнього вокзалів. Затримали громадянина, який був схожий на особу, що на відео. Чоловік у скоєному зізнався. Крадій 1987 року народження, уродженець Житомирської області. Триває перевірка на причетність його до аналогічних злочинів, – каже начальник поліцейської станції №1 Тернопільського відділу поліції Микола Стрижак. 

 

Попередня стаття

Унікальний Центр Науки поповнюватимуть новими експонатами (Відео)

Наступна стаття

Троє тернопільських військовополонених повернулись додому

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.