Миру та здоров’я, – тернополяни вітають з Новим роком (Відео)


2017 рік добігає кінця. Тернополяни підводять підсумки та вітають всіх рідних і близьких з прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Перш за все зичуть миру. Сподіваються, що всі наші захисники святкуватимуть Різдво вдома. А ще бажають здоров’я та гарного настою.

Колектив Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» також вітає глядачів з прийдешніми святами. Бажаємо, щоб у  2018 році  вас оточували лише позитивні новині.

Вітання тернополян з Новим роком дивіться  у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Троє тернопільських військовополонених повернулись додому

Наступна стаття

Платити більше, працювати активніше. Очільники краю та міста запланували, як житимуть тернополяни у 2018-тому (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.