Будівництво об’їзної дороги Бережан розпочнуть цього року

У Бережанах цього року розпочнуть будівництво об’їзної дороги. Досі через її відсутність старовинні будинки населеного пункту і комунікації руйнувалися через жвавий рух транспорту по міжнародній трасі  М-12. Адже автодорога  «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» проходить через місто.

Дорога  М-12  – одна із найважливіших транспортних артерій Тернопільщини, – повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України. Тому, у 2008 році виготовили першу чергу проектно-кошторисної документації на будівництво обходу Бережан. Підрядник-переможець тендеру виконав частину робіт.  Проте з 2009 року кошти на обхід міста не виділяли. Служба доріг області забезпечувала лише утримання ділянки М-12 через Бережани.

У 2017 році виділили кошти на виготовлення проекту будівництва ІІ черги обходу Бережан. Протяжність відрізка дороги – 6,53 кілометри. Маршрут об’їзної дороги остаточно узгодили. Пролягатиме він від села Лапшин до виїзду Бережан в напрямку Рогатина. Повідомляє  Державне агентство автомобільних доріг України.

 

Попередня стаття

Колектив “МедіаТОРа” щиро вітає тернополян з Новим роком

Наступна стаття

Вантажів з України в Італію возитимуть більше

One Comment

    Avatar
  • КОЛИ  ПОЧНУТЬ У Бережанах  будівництво об’їзної дороги.трасі  М-12.  автодороги  «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.