Тернополяни відзначили річницю народження Степана Бандери

Сьогодні виповнюється 109-та річниця від дня народження Степана Бандери – політичного діяча, одного з провідних ідеологів й теоретиків українського націоналістичного руху минулого століття. Вшанувати пам’ять цього видатного політичного діяча до його пам’ятника у Тернополі прийшли ветерани Української Повстанської Армії та представники влади.

– Нам є ким пишатися і на кого рівнятися. Незламність його духу, героїзм та самопожертва у нерівній боротьбі за національну ідею й незалежну Українську державу – яскравий взірець для нас та майбутніх поколінь українців. Саме тому, я вірю, що кожен день у 2018 році буде побудований на прагненні зміни нашої армії, нашої країни і зміни кожного з нас, – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна  під час урочистостей.
Фото прес-служби Тернопільської обласної державної адміністрації.

Попередня стаття

Онлайн-замовлення номерів для авто і відеофіксація іспитів: у МВС нововведення

Наступна стаття

Розшукуваний за крадіжку випадково потрапив у руки тернопільських патрульних

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.