Продаж сільськогосподарських земель заборонили ще на рік

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 1 січня набув чинності закон про продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель в Україні. Заборону продажу продовжили до 1 січня 2019 року. В Україні мораторій діє з 2002 року.

Наразі у Верховній Раді зареєстровані два депутатських законопроекти про обіг земель сільськогосподарського призначення. Уряд планував подати відповідний законопроект восени. Проте, цього не відбулося. 30 грудня Глава держави Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України», ухвалений Верховною Радою 7 грудня 2017 року. Відтак, документом продовжили строк дії мораторію на продаж чи відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення на один рік. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Розшукуваний за крадіжку випадково потрапив у руки тернопільських патрульних

Наступна стаття

Тернополяни платять дорожче, бо не поповнили проїзних карток (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.