На Борщівщині мінівен збив пенсіонера

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Тернопіль-Скалат-Гусятин-Борщів-Жванець. Під колесами автомобіля Volkswagen Transporter опинився  71-річний житель села  Дзвинячка Борщівського району.

Потерпілого медики госпіталізували  у хірургічне відділення Мельниця-Подільської. У чоловіка лікарі зафіксували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, переломом потилично-виличної ділянки та забої м’яких частин обличчя.

Водій повідомив, що потерпілий стояв на узбіччі та зупиняв транспорт. Проте вийшов занадто далеко на проїжджу частину та потрапив під колеса його автомобіля. Уникнути зіткнення, – каже водій, – не зміг, оскільки зустрічною їхав інший автомобіль.

До медзакладу травмованого чоловіка завіз винуватець автопригоди. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Правопорушення карається штрафом, виправними роботами або ж обмеженням волі на строк до 3 років. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

В Україні ввели обмеження на ввезення товарів з-за кордону

Наступна стаття

З проханням надати статус біженця до Польщі звернулися понад півтисячі українців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.