Пішохід, який напідпитку потрапив під колеса маршрутки, в комі (Відео)


2 січня ввечері у Білій водій маршрутного автобуса №8 збив нетверезого пішохода. Невідомий переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

 

З травматичним шоком медики госпіталізували потерпілого у реанімаційне відділення. У чоловіка лікарі зафіксували політравми, закриту черепно-мозкова травму, тупу травму живота та церебральну кому.

 

Водій автобуса каже, що їхав центральною частиною дороги, оскільки узбіччя не освітлюється і нічого не видно. Перехожого, що вийшов раптово на дорогу, не помітив.  Припускає, що потерпілий на час ДТП міг бути у стані алкогольного сп’яніння. Швидкість транспорту, за словами керманича, була приблизно 40 кілометрів на годину.

 

Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Правопорушення карається штрафом, виправними роботами або ж обмеженням волі на строк до 3 років.

Попередня стаття

Майже у двадцятьох магазинах міста поповнюють «картки тернополян»

Наступна стаття

500 гривень це мізер, – тернополяни про зростання мінімальної зарплати (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.