З проханням надати статус біженця до Польщі звернулися понад півтисячі українців

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Кількість українців, які звернулися за міжнародним захистом до Польщі, зменшилась вдвічі. Протягом січня-жовтня 2017 року до Управління з питань іноземців Польщі звернулися 625 громадян України з проханням надати їм міжнародний захист. У 2016 році таких звернень було 1 тисяча 306.

Упродовж десятьох місяців 2017 року компетентні органи Польщі надали статус біженця 56 громадянам України. Попереднього року – 32. Також прийняли 175 рішень про надання українцям статусу особи, яка потребує додаткового захисту. У 2016 році було 64 таких рішення.

Станом на 1 липня 2017 року дійсні дозволи на проживання в Польщі мали більше, ніж 128 тисяч громадян України, 79 із них мали статус біженця. Повідомляє Посольство України в Польщі.

 

 

Попередня стаття

На Борщівщині мінівен збив пенсіонера

Наступна стаття

Дорогою на Херсонщину пропав житель Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.