У храмах Тернопільщини правоохоронці шукають несправності (Відео)


Аби попередити нещасні випадки під час зимових свят у Тернополі та області правоохоронці здійснюють ряд заходів. Зокрема, з 1 січня і до Різдвяних свят кінологи, вибухотехніки та пожежники перевіряють храми та церкви. Основне завдання – виявити та знешкодити несправності і предмети, що можуть спричинити пожежі під час святкових Богослужінь.

Також поліціанти проводять парафіянам і настоятелям церков інструктаж. Роз’яснюють їм, як діяти під час непередбачуваних ситуацій. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Учасники бойових дій їздитимуть у громадському транспорті Тернополя безкоштовно

Наступна стаття

На Тернопільщині троє невідомих пограбували таксиста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.