Багатодітні сім’ї з Кременця можуть втратити пільги на поїзд

У березні цього року закінчуються термін дії посвідчень  для безкоштовного проїзду дітей з багатодітних сімей. Ці документи видані учням та студентам у  2017-му. Тож міська рада просить мешканців, які відносяться до цієї пільгової категорії, оновити документи.

Аби отримати посвідчення для безкоштовного проїзду дітей з багатодітної сім’ї у 2018 році одному із батьків необхідно подати до 1 березня 2018 року у Кременецьку міську раду та наступні документи:

– заява одного із батьків про видачу посвідчення;

– фото дитини розміром 3х4 см.;

– копія посвідчення дитини з багатодітної сім’ї;

– довідка про склад сім’ї.

Посвідчення видають жителям Кременця. Документ надає право безкоштовного проїзду протягом навчального року в межах міста. Прийом документів проводять у Кременецькій міській раді за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 67 каб. №6, – повідомляє виконавчий комітет Кременецької міської рад.

Тим часом у групі Типовий Кременець  люди обурюються. Мовляв, такі пільги передбачені законом, тож для безкоштовного проїзду достатньо лише посвідчення дитини багатодітної сім’ї.

Попередня стаття

Юні тернопільські флорболісти везуть додому найпрестижніший кубок світу (Відео)

Наступна стаття

Діти із зони АТО під час зимових свят гостювали на Тернопільщині 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.