Нещасні випадки на виробництві дорожчають

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 1 січня 2018 року Кабінет міністрів України збільшив розмір страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та від професійних захворювань, які спричинили втрату працездатності.

Коефіцієнт перерахунку страхових виплат з 1 березня 2018 року встановили в розмірі 1,2. Також ці виплати оновлять відповідно до заробітної плати, яку потерпілий мав до ушкодження здоров’я. Для осіб, у яких після проведеного перерахування розмір щомісячної виплати менший від мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2017 року, прорахують новий розмір щомісячної страхової виплати з урахуванням відсотка втрати працездатності та розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2017 року – 3 тисячі 200 гривень.

З 1 січня виплати потерпілим на виробництві збільшать для 174 тисяч осіб, з 1 березня для 207 тисяч осіб. Для підвищення виплат у бюджеті Фонду соцстрахування на 2018 рік передбачили 2,1 мільярда гривень.  Повідомляє Міністерство соціальної політики України.

Попередня стаття

Зіпсований відпочинок тернополянин оскаржуватиме в суді (Відео)

Наступна стаття

З підсобки тернопільського магазину викрали 19 тисяч гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.