Студентку ТНЕУ автівка збила на очах у батька

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 січня неподалік села Сапогів на Борщівщині. На автодорозі Тернопіль-Скалат-Жванець водій автомобіля Toyota Corolla збив пішохода. 21-річна Мар’яна Якимчук переходила дорогу і опинилася під колесами авто. Нещастя трапилося на очах у батька.

За попередньою інформацією правоохоронців, загибла разом з татом вийшли з автобуса. Донька почала перетинати дорогу, коли її збило авто. Травми тернополянки виявилися не сумісними з життям. Швидка, яка приїхала на місце аварії, констатувала лише смерть.

Водій каже, їхав зі швидкістю близько 90 км/годину. Батько загиблої стверджує інше. При попередньому обстеженні керманич був тверезий. Для більш детального аналізу у нього взяли аналіз крові на вміст алкоголю.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ. Триває слідство. Повідомляє Досьє 102.

 

Попередня стаття

Для тернопільських мандрівників колядував оркестр (Відео)

Наступна стаття

На Теребовлянщині  автомобіль збив Чорта

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.