З початку року ціна на соціальний хліб в Україні зросте, – експерт

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Україні ціна на соціальний, тобто найдешевший хліб, цього року буде постійно зростати, – повідомив директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на сторінці у Facebook.

Спричинить зростання ціни на такий хліб підняття мінімальної заробітної плати на 16 відсотків і девальвація гривні в грудні на 3 відсотки. Очікують, що вартість хліба зросте  у січні – лютому – на 10 відсотків. Вже на початок березня кілограм білого та чорного мучного виробу коштуватиме більше, ніж 14 грн за кілограм”, – йдеться у його повідомленні.  Середньостатистична ціна соціального хліба сьогодні складає 13 гривень за кілограм.

Попередня стаття

Збаразький вертеп вразив колядою Сергія Притулу (Відео)

Наступна стаття

Для тернопільських мандрівників колядував оркестр (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.