Водії тернопільських маршруток через «картку тернополянина» поїхали до міськради (Фото)

 

Майже усі маршрутні автобуси міста 10 січня не виїхали на рейс. Так водії протестують проти “Карток тернополянина”. Мовляв, діють вони не справно і завдають багато клопоту під час руху. Частина автобусів стоять біля гаражів на вулиці Галицькій, інші – вздовж дороги. Після годинного протесту водії вирішили запитати представників влади, як їм діяти з «картками». І поїхали до Тернопільської міської ради. За зачиненими дверима спілкуються з головою міської ради Сергієм Надалом та начальником управління транспорту Тернопільської міської ради Ігорем Мединським.

 

На місці події працює знімальна група Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР».  Відеоматеріал дивіться згодом на нашому сайті.

 

Тим часом, не готові до такого сюрпризу, пасажири добираються на роботу переповненими тролейбусами або ж пішки. «Рогатих», до речі, виїхало на маршрути – 55. У КП “Тернопільелектротранс” повідомили, автобуси-гармошки скерують на ті маршрути, де немає тролейбусних ліній і є великий потік людей.

 

Нагадаємо, з 2 січня у місті на гривню подорожчав проїзд у громадському транспорті та ввели в дію «картку тернополянина».

Попередня стаття

Різдвяний подарунок в день іменин отримала тернополянка (Фото)

Наступна стаття

У Тернопільській міськраді страйкуючим перевізникам погрожують штрафами (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.