З тернопільського вишу крали пожежні рукави для видобутку бурштину (Відео)


Зловили злодія на гарячому. У медичному раніше судимий чоловік крав пожежні рукави.

Охоронці ТДМУ ім. І. Горбачевського помітили на камері спостереження невідомого чоловіка. Піднявшись на четвертий поверх закладу, впізнали злодія.

– З помічником побігли наверх, побачили його з тими шлангами. Він вирвав їх, сховав в пакет і тікав вниз. Але нам вдалося його затримати. Він спочатку просив відпустити, а потім погрожував, – розповів охоронець Михайло Ручанчин.

Згодом охоронець викликав поліцію. У ході перевірки з’ясувалося, затриманий притягувався до кримінальної відповідальності раніше за такі ж крадіжки.

– До вчинення кримінального злочину причетний житель Тернополя, недавно звільнений з місць позбавлення волі за аналогічну крадіжку пожежних рукавів, – зазначив заступник начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Тарас Сиротюк.

Для чого грабіжнику пожежний рукав, не зізнається. Проте одна з версій, кажуть в поліції, він планував його продати в сусідню область, де за допомогою такого обладнання видобувають бурштин. Наразі триває слідство.

Попередня стаття

Остап Дроздов

Наступна стаття

У Тернопільській міській дитячій лікарні придумали як побороти черги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.