Обвинуваченого у вбивстві львів’янки судитимуть у Тернополі

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві жительки Львівської області, судитимуть у Тернополі. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.115 – умисне вбивство та ч. 2 ст. 185 – крадіжка, вчинена повторно, прокуратура Тернопільської області до суду вже направила.

Правоохоронців встановили, житель Калинівки Зборівського району 17 серпня 2017 року запросив у гості жительку Львівщини. Після розпиття алкоголю на березі місцевого ставка затриманий задушив жінку, а тіло викинув у водойму, прив’язавши до нього камінь. Сумку з особистими речами жертви чоловік прихопив із собою.
Виявив тіло вбитої лише через тиждень місцевий житель. Поліціанти встановили особу та затримали підозрюваного у вбивстві. Він перебуває під вартою. Розслідування завершили.  Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині шукають підпільні товари

Наступна стаття

Зі Старим Новим роком на Тернопільщину прийде морозяна зима

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.