У Тернопільській міській дитячій лікарні придумали як побороти черги

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Записатися на прийом до педіатра можна тепер за допомогою Інтернету. Більше місця тому у Тернопільській міській комунальній дитячій лікарні почала діяти система «Електронна реєстратура». Поки що послуга діє лише для маленьких тернополян, яких обслуговує тернопільське Педіатричне відділення №1 на вулиці Федьковича, 16. Нею скористалися вже понад тисяча батьків. Надалі сервіс зроблять доступним й для інших мешканців мікрорайонів Тернополя.

Зареєструвати дитину на прийом до лікаря-педіатра можна онлайн, а от до вузького спеціаліста маленьких пацієнтів записує дільничний педіатр одразу на прийомі. В амбулаторній карті фіксують дату та час відвідування. У реєстратуру звертатися уже не потрібно. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Пройти реєстрацію та записатися до обраного лікаря можна на сайті http://www.tmdkl.te.ua/.

Попередня стаття

З тернопільського вишу крали пожежні рукави для видобутку бурштину (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині шукають підпільні товари

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.