На Тернопільщині звільнили голову сільради за хабар у тисячу доларів

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Шумщині сільський голова відповідатиме за отримання хабаря. Чиновниця вимагала одну тисячу доларів США за видачу рішення сесії сільської ради щодо виділення місцевому жителю земельної ділянки площею 1,8 гектарів . Службову перевірку правоохоронні органи провели. На сесії однієї з сільських рад Шумського району Тернопільської області сільському голові висловили недовіру та припинили її повноваження.

Нагадаємо, прокуратура Тернопільської області у грудні 2017 року повідомила про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.368 КК України голові сільської ради у Шумському районі. А це – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище.  Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернопільські школярі знялися у комедії за 40 мільйонів (Відео)

Наступна стаття

Леся Поліщук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.