У Тернополі батьки залишили наодинці 4-річну доньку (Відео)


У Тернополі на вулиці Тарнавського батьки залишили саму вдома 4-річну дитину. Про це поліцію та рятувальників повідомили перехожі. Адже дівчинка навстіж відкрила вікно та голосно кликала маму.

– На виклик за декілька хвилин прибули рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також представники оперативно-координаційного центру Управління. Бійці Служби порятунку визначили квартиру, у якій знаходилася дитина та розмовами постійно підтримували зв’язок із нею. Номер телефону до матері дізналися завдяки комунальним службам. Жінка приїхала додому через 20 хвилин. Рятувальникам пообіцяла, що більше не залишатиме малечу наодинці, – коментує начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи управління ДСНС України у Тернопільській області Сергій Данілін.

Попередня стаття

У Тернополі оновили список аптек, у яких можна безкоштовно отримати ліки

Наступна стаття

З режисером, котрий замерз у парку, прощалося півсотні людей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.