Відома тернопільська волонтерка просить допомоги

Відома тернопільська волонтерка Алла Борисенко (Чонгар) потребує термінової матеріальної допомоги на лікування. Лікування жінка проходить у Києві. За операцію, яку їй проведуть днями, необхідно заплатити 30 тисяч гривень. Окрім цього, є щеборг у сумі 5 тисяч гривень за попередні процедури. Досі волонтерка лікувалася за власні кошти. Проте, зараз такої змоги у неї вже немає.

– Я не буду виставляти всі виписки по спині і скільки пройшла. Головне ходжу. На жаль, на цьому не закінчилось. Через часту втрату свідомості, яка загострилась, перевезли назад з госпіталю в інститут нейрохірургії. Війна ні для кого не минає безслідно, а тим паче для жіночого здоров’я.

Не одноразова контузія і травми шиї дали про себе знати. Там при «котлах», ти не відчував нічого, бо поряд були ті, кому гірше, ті, кого потрібно було вивезти хоча б «небесними янголами». Морги, тіла, поранені, госпіталь та сторона… Полонені, знову тіла, знову все по колу і без зупину. На адреналіні ти стаєш залізним. Бо так треба. Сьогодні розсипалась сама. Мені потрібна допомога. Прошу про пере пост. – звертається до усіх небайдужих українців волонтерка Алла Борисенко на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Кошти, необхідні для лікування Алли Борисенко, можна надіслати на банківські рахунки:

Картка Кредіт Агріколь
5167 7302 1067 1145 – Алла Борисенко

Картка чоловіка ПриватБанк:
4731 2191 0847 3467 – Володимир Данко

Попередня стаття

Скривджені дружинами чоловіки у поліцію не заявляють

Наступна стаття

Школярі Тернопільщини можуть побувати в унікальному таборі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.