Різдвяну шопку у Кременці розтрощили собаки (Фото)

Потрощені фігури та оздоблення різдвяної шопки поблизу Кременецького будинку культури – таку картину побачили місцеві мешканці сьогодні зранку. Люди переконані, шопку знищили вандали. Натомість працівники РБК кажуть, це могли зробити і безпритульні собаки.

–  Шопку встановили ще перед католицьким Різдвом,  25 грудня. Ми за нею доглядаємо. Але вже другу ніч поспіль,  17-18 січня,  тут собі облаштували нічліг безпритульні пси. Їм тепло, бо шопка встелена сіном. Вочевидь собаки і потрощили фігури святих, – розповідають працівники РБК.

Фото: Типовий Кременець

Попередня стаття

На Тернопільщині грабіжник напав на 9-річну дитину

Наступна стаття

У магазині вживаного одягу в тернополянки викрали мобільний. Злодійку зафіксувала камера (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.