У Бережанах 18-річний хлопець викрав каналізаційний люк

Крадіжка каналізаційного люка трапилась у Бережанах. Про його зникнення повідомили правоохоронців місцеві жителі. Територія належить до об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Тому відсутність металевого покриття над входом у каналізацію місцеві мешканці помітили одразу. Суму збитків заявники оцінили в 300 гривень.

Поліціанти грабіжника розшукали та встановили його особу. Крадієм виявився 18-річний житель Бережан. У скоєному він зізнався. Каже, що планував здати металевий люк на брухт та заробити грошей. Проте зробити цього бережанець не встиг. Крадене правоохоронці вилучили.

Затриманий раніше вже вчиняв подібні злочини. Зараз поліціанти перевіряють його на причетність до інших злодіянь. Кримінальне провадження відкрили за статтею 185 частина 1 ККУ – крадіжка. Хлопцю загрожують штраф, виправні роботи або ж позбавлення волі на строк до 3 років. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

У магазині вживаного одягу в тернополянки викрали мобільний. Злодійку зафіксувала камера (Відео)

Наступна стаття

У ніч на Водохреща дівчата ворожать на долю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.