Наймолодшому тернопільському «моржу» 9 років, найстаршому – 74 (Відео)


У Тернополі в день Водохреща встановили унікальні рекорди. Відзначили наймолодшого та найстаршого «моржів» міста.

Зокрема, сьогодні зранку в ополонку занурився  9 річний Наум Жильченко. Вперше хлопець пірнув у крижану воду в 6 років.

– Я люблю плавати, ходжу в басейн. Адо моржатнику мене привіт старший брат Маркіян, він для мене приклад. Брат казав, щоб я спочатку робив заряку, розігрівався  і тільки тоді заходив у воду. У воді не холодно, холодно стояти на морозі перед зануренням, – розповідає Наум.

Про те, що став наймолодшим «моржем» Тернополя Наум не розповідає своїм друзям та однокласникам, каже що не ввічливо вихвалятися.

Найстаршому «моржу» Михайлу Тихоновичу – 74. Він також з дитинства любить воду, проте вперше в ополонку наважився зануритися у 47 років.

– Перед зануренням потрібно розминатися, коли заходиш у воду – хреститися. Холодна вода додає енергії та збагачує здоров’я, – каже найстарший «морж» Тернополя.

Додамо, рекорди на Водохреща стали 12 і 13 у «Книзі рекордів Тернополя».

Попередня стаття

Тернопільські артилеристи щедрували, як вдома (Відео)

Наступна стаття

За сутенерство та звідництво судитимуть жительку Теребовлі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.