Тернополяни занурювалися у крижану воду, щоб бути здоровими (Відео)


Зануритися у крижану ополонку, аби оздоровитися на цілий рік — з такою метою десятки тернополян сьогодні пірнули у водохресну воду. Для когось таке занурення стало першим, а хтось уже традиційно 19 січня пірнає у цілющу живицю.

Традиційним місцем купання  є клуб моржів «Нептун» у парку Топільче. Цілющу силу води випробовували і місцеві депутати. Міський голова Тернополя Сергій Надал каже, що занурюється у крижану воду вже 8 років поспіль.

– До купання в ополонці треба бути готовим півсвідомо. Насправді нічого страшного в цьому немає. Якщо ти це робиш з добром і віриш у силу води, до така процедура додає лише здоров’я, – каже Сергій Надал.

Пан Володимир Федик також моржує здесяток років. Минулого кору вперше привів до моржатнику своїх синів.

– Минулого року наважилися, а цього року це стало традицією. Будемо кожного року тепер купатися у крижаній воді. Оздоровлюватися, – розповідає Адам Федик.

Попередня стаття

Підливаємо вазони і змиваємо вроки, – тернополяни про використання свяченої води (ВІДЕО)

Наступна стаття

У Польщі українцям на Водохреща дають вихідний

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.