За сутенерство та звідництво судитимуть жительку Теребовлі

Жителька Теребовлі на Тернопільщині відповідатиме перед судом за сутенерство та звідництво. Затриманій 26 років. Злочин щодо кількох осіб вона вчинила повторно. Зводила людей для розпусний дій, аби на них наживитися.

Нелегальний бізнес інтимних послуг теребовлянка організувала в Тернополі. Злочинну діяльність жінки правоохоронці почали документувати ще в квітні 2017 року. Собі у поміч вона взяла подругу, яка працювала адміністратором, та знайомого. Чоловік розвозив «підлеглих» по місцях зустрічей. Варто зазначити, що засновниця сексуального бізнесу – мати-одиначка.

Співпрацювати у секс-індустрії погодилися іногородні дівчата – це четверо мешканок Дніпропетровської та Запорізької областей віком від 25 до 30 років. Вони відкликнулися на оголошення в інтернеті. Працювали повії позмінно: два тижні в місяць одні, наступних дві неділі – інші.

Клієнтів “роботодавці” шукали в онлайн, а зустрічі організовували лише на виїздах. Година послуг вартувала від 1 тисячу 200 гривень. При бажанні клієнта до нього могло приїхати одразу двоє жінок. Коштувало це 3 тисячі гривень. Частину зароблених грошей дівчата віддавали адміністраторам та таксисту.

Справа засновниці бізнесу – жительки Теребовлі, вже у суді. Жінка відповідатиме перед законом за статтею 303 частиною 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією та частиною 2 статті 302 ККУ – створення або утримання місць розпусти і звідництво. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Наймолодшому тернопільському «моржу» 9 років, найстаршому – 74 (Відео)

Наступна стаття

Кіборгів з Тернополя Президент України нагородив Орденом «За мужність» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.