Майже тисячу літрів підробного алкоголю конфіскували у жителя Тернопільщини

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За виробництво та розповсюдження незаконно виготовлених алкогольних напоїв затримали жителя Тернопілля. За місцем проживання чоловік виготовляв, зберігав та продавав фальсифікатну продукцію. На кожну бутилку із речовиною він наклеював марку акцизного податку. Окрім горілки, правопорушник, торгував спиртом та цигарками, проте без марок акцизного податку.

Виявили підпільний бізнес співробітники податкової міліції Головного управління ДФС в області спільно із працівниками СБУ в області під час операції «Акциз-2018». У зловмисника вилучили 450 літрів незаконно виготовлених спиртних напоїв, понад 400 літрів спирту, а також 650 пачок тютюнових виробів. А також транспортний засіб, який чоловік використовував для перевезення продукції з метою збуту.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів становить 501,6 тисяч гривень. Завдяки цьому вдалось запобігти втратам бюджету від ненадходження акцизного податку більш як на 80 тисяч гривень. Триває досудове розслідування. Йдеться на сайті Територіальні органи ДФС у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловіки виїхали на кригу ставка, і потонули

Наступна стаття

Дороги Тернополя засипає снігом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.