60-річну жінку зґвалтував товариш сина (Відео)


Зґвалтував і обікрав. Над 60-річною жінкою познущався товариш сина.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, позавчора до 60-річної жінки увірвався молодик, товариш її сина. Він вчинив ґвалтування та розбійний напад, заволодів коштами.

Потерпіла впродовж п’яти років перебувала на заробітках за кордоном. Квартиру залишила на сина, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та зловживав спиртним.

У ході слідства з’ясувалося, що син потерпілої дав ключі від власного житла товаришу, аби той пожив у нього, допоки не помириться з дружиною. Маму про квартиранта не попередив, а жінка, повернулася із заробітків без попередження. Коли приїхала  – в квартирі нікого не було.

– Вночі до квартири хотів увійти товариш сина. Він просив, щоб жінка віддала йому зарядний пристрій від телефону, який знаходиться в квартирі. Але та прогнала його. Через деякий час він прийшов знову і сказав, що привів її сина додому. Той нібито перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Жінка відчинила двері. Чоловік напав на неї. З її слів зґвалтував і викрав з квартири 700 євро, – розповів  начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Злочинця знайшли у той же день. Чоловік перебував в районі залізничного вокзалу. Іноземну валюту встиг обміняти на гривні і частину з них витратити.

За словами правоохоронців, злочинець родом з села Паївка Гусятинського району. Недавно звільнився з місць позбавлення волі, де майже сім років відбував покарання за розбійний напад.

Наразі він у СІЗО. Триває слідство.

 

 

Попередня стаття

Побудувати школу у смт. Велика Березовиця просять її мешканці у Президента України

Наступна стаття

На Тернопільщині від загибелі рятують лебедів (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.