Переказав кошти, аби вберегти, і втратив: жителя Збаража ошукали на 32 000 гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

45-річний житель Старого Збаража втратив понад 30 тисяч гривень власних заощаджень, які він зберігав на картковому рахунку. Про те, що кошти у небезпеці повідомив постраждалому невідомий по телефону.  Чоловік представився співробітником Служби безпеки банків та додав, аби вберегти гроші, їх потрібно перечислити на інший активний рахунок.

Потерпілий за підказками псевдопрацівника зняв готівку в банкоматі, а потім за допомогою терміналу перечислив 32 тисячі 500 гривень на невідомий рахунок. Про те, що його ошукали, чоловік зрозумів лише наступного дня. Він збагнув, що не знає ані номера рахунку, ані кодів доступу до нього та повідомив про злочин правоохоронців.

Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 частини Кримінального кодексу України. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі патрульні затримали нетверезого керманича без посвідчення водія

Наступна стаття

У центрі Тернополя демонтують головну ялинку (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.