Побудувати школу у смт. Велика Березовиця просять її мешканці у Президента України

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України жителі  смт. Велика Березовиця поблизу Тернополя зареєстрували петицію щодо будівництва у їх населному пункті школи. У документі Іван Пришляк, зокрема, зазначив: «Наше селище нараховує близько 12000 мешканців, з них близько 700 дітей шкільного віку. Школа, яка в нас є, неможе забезпечити повністю навчання усіх бажаючих. Селищною радою зроблено ряд заходів для реалізації данного проекту(мрії), а саме: відведено земельну ділянку, розроблено проект загальноосвітньої школи на 640 учнів. Вартість будівництва, згідно кошторису, близько 120 мільйонів гривень. Просимо виділити кошти для реалізації давньої мрії мешканців селища.»

Варто зазначити, що необхідно зібрати 25 тисяч голосів. На сьогодні петицію підтримали – 100 осіб. До кінця терміну збору голосів залишилося 87 днів.

Попередня стаття

Врятований із затонулого авто спостерігав, як з води діставали тіло його дядька (Відео)

Наступна стаття

60-річну жінку зґвалтував товариш сина (Відео)

3 Comments

    Avatar
  • школа потрибна.д1тей шк1льного в1ку набагато б1л ше

  • Avatar
  • 120 млн.грн. це вже ціна з обладнанням, меблями і ремонтом? Бо шось забагато для будивництва 3 поверхової школи.

  • Avatar
  • підтримую, школа в селі дуже потрібна,світла сучасна з гідним сучасним спортивним комплексом адже в таких умовах повинна виховуватися наша молодь інакше знову виховаємо чергових європейських заробітчан

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.