У Тернополі патрульні затримали нетверезого керманича без посвідчення водія

Фото з відкритих мереж

Правопорушника затримали 22 січня о 2:00 годині ночі на вулиці 15 Квітня у Тернополі. Автомобіль, який рухався містом вночі без ввімкнених фар ближнього світла, помітили тернопільські патрульні. Поліціанти наказали водієві автівки Fiat Tipo зупинитися.

Перевіряючи документи, інспектори помітили у 34-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти освідування. Керманич ж виявив бажання проїхати до медичного закладу. Результат алкотесту –1,13 проміле алкоголю в крові, що майже в 7 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні з’ясували, що це вже друге аналогічне порушення водія. Раніше його вже зупиняли за кермом у нетверезому стані. Відтак патрульні склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП. Також винесли постанову ч.1 ст.126 КУпАП – керування без відповідних документів.Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У Тернополі квартирний грабіжник обікрав дівчину із вадами слуху

Наступна стаття

Переказав кошти, аби вберегти, і втратив: жителя Збаража ошукали на 32 000 гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.