ДТП на Тернопільщині: авто «на даху», водій – в реанімації

Дорожньо- транспортна пригода трапилася 23 січня близько 23:00 години на вулиці Тернопільська у смт. Підволочиськ. Поблизу автостанції водій автомобіля марки ВАЗ 2115 не впорався з керуванням. Внаслідок цього легківка злетіла у кювет і перевернулася. Повідомляє управління ДСНС у Тернопільській області.

Винуватець ДТП – 34-річний житель села Староміщина. Керманича госпіталізували у реанімаційне відділення Підволочиськоі ЦРКЛ. У чоловіка лікарі зафіксували численні травми та ушкодження. А також взяли аналіз на вміст алкоголю в крові. Триває слідство.

Попередня стаття

Юристи та журналісти, – серед нових патрульних Тернополя (Відео)

Наступна стаття

Водій автівки, до якої були причеплені сани з загиблою, вдома (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.