Тернопільські військові у зоні АТО проводитимуть обшуки на блокпостах (Відео)


Сьогодні в зону АТО відправили поліцейську роту особливого призначення «Тернопіль». Новачків серед бійців немає, тому, переконаний начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, хлопці знають свою роботу і професійно її виконуватимуть.

– Бережіть один одного, зважайте на власну безпеку. Адже позиції, на яких ви нестимете службу, небезпечні – вимагають уважності та дисципліни, – каже Олександр Богомол.

Старший лейтенант роти Андрій Алексевич каже, що у 2014 році, коли вирішив стати добровольцем роти, матері не зізнавався, яка служба на нього чекає. Жінка дізналася, що син їде на Схід буквально у переддень відрядження. З того часу кожна його ротація, а їх було вже чотиринадцять, – нелегке випробування для рідних.

– Мрію, аби якнайшвидше закінчилися бойові події на Сході і всі ми повернулися додому і працювали в рідному місті, – каже Андрій Алексевич.

У далеку дорогу та на нелегку службу благословили тернопільських поліцейських священики.

  

Попередня стаття

Водій автівки, до якої були причеплені сани з загиблою, вдома (Відео)

Наступна стаття

За порятунок сина тернополянка віддала понад 30 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.