Безлад та антисанітарія, – у таких умовах на Тернопільщині живуть 6 дітей (Фото)

На Тернопільщині до сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах навідалися працівники соцслужби. Шестеро неповнолітніх проживали в антисанітарії. В оселі та надворі, – безлад.

Про це повідомляє Бучацьке відділення поліції у Фейсбуці.

Днями сім’ю відвідали інспектор ювенальної превенції В. М Зарубайко та працівники соціальної служби. Візит відбувся під час перевірки сімей, які опинились в складних життєвих обставинах і виховують неповнолітніх дітей.

Виявилося, що умови у будинку жахливі, в помешканні немає жодної чистої кімнати.

Як повідомили у поліції, батьків притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 185 КУпАП.

«Їм зробили попередження і повідомили, що у разі невиправлення становища до них будуть вжиті більш суворі заходи», – зазначили правоохоронці.

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополянин влаштував 8 вибухів, аби помститися учаснику «Хеліксу» (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі затримали водія з рекордною дозою алкоголю в крові

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.