У центрі Кременця отруюють собак на очах у дітей (Відео)

Фото з відкритих джерел

Про те, як у Кременеці розправляються із бродячими собаками написала у соціальній мережі Vita Shavarska. Вона, зокрема, зазначила: ” Серце болить таке показувати,але мовчати теж не можливо.Кременець центр 13.00 ти гуляєш з дитиною і тут таке.. Як люди після такого нормально сплять, а потім ще до церкви ідуть.В мене одне питання ДЛЯ ЧОГО ЦЕ!!! Чи нема гуманішого способу???Про яку Європу можна після такого говорити? Просто хочеться підійти і дати по ті голові щоб хоть щось дійшло. Відео жахливе але не показати я цього не могла.”

Над відео дівчина написала: ” Як труять собак в Кременці.”

Серце болить таке показувати,але мовчати теж не можливо.Кременець центр 13.00 ти гуляєш з дитиною і тут таке ?як люди після такого нормально сплять ,а потім ще до церкви ідуть.В мене одне питання ДЛЯ ЧОГО ЦЕ!!!чи нема гуманішого способу???Про яку Європу можна після такого говорити?Просто хочеться підійти і дати по ті голові щоб хоть щось дійшло.Відео жахливе але не показати я цього не могла.Як труять собак в Кременці.

Опубліковано Vita Shavarska Середа, 24 січня 2018 р.

Попередня стаття

Водій, який смертельно травмував дівчину на санях, був тверезим – лікарі (Фото)

Наступна стаття

«Менше їздять і переходять на газ», – тернопільські водії про ріст цін на пальне (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.