Водій, який смертельно травмував дівчину на санях, був тверезим – лікарі (Фото)

На редакційну пошту інтернет-телебачення «МедіаТОР» надійшов лист із висновком медичного огляду на алкоголь у крові  27-річного Богдана, який смертельно травмував дівчину на санях.

Нагадаємо, випадок стався у селі  в селі Кровинка Теребовлянського району. 27-річний Богдан до автівки прив’язав двоє санчат. На одних сиділо двоє людей, на інших – одна дівчина. На повороті їх занесло. Найбільше травмувалась 22–річна Юля.  Дівчина вдарилася головою в камінь. Її госпіталізували до лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями. Проте врятувати життя їй не вдалося.

У поліції кажуть, у крові водія виявили алкоголь.

– Порушене кримінальне провадження за статтею 286. Це ДТП, що призвела до смерті людини. Слідство триває. Враховуючи те, що є обтяжувальні обставини – нетверезий стан, покарання буде суворим, – коментує начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Натомість друзі та родичі цю інформацію заперечують. Зокрема на редакційну пошту надіслали висновок Теребовлянської центральної районної лікарні, де вказало, що водій був тверезим (див. фото)

 

Попередня стаття

«Відпочиваємо поки молоді», – тернополяни про День студента (Відео)

Наступна стаття

У центрі Кременця отруюють собак на очах у дітей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.