За порятунок сина тернополянка віддала понад 30 тисяч гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Із заявою про шахрайство звернулася до поліції жителька Тернополя. Жінка повідомила, що втратила понад 30 тисяч гривень. Як з’ясували правоохоронці, до пенсіонерки зателефонував незнайомець. В його голосі жінка упізнала голос сина. Чоловік телефонує до мами не часто, адже перебуває на заробітках закордоном. Пізніше виявилося, що це був аферист.

 

Незнайомець у розмові по телефону повідомив, що її син вчинив смертельне ДТП і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. Аби залагодити справу з правоохоронцями, молодик попросив передати йому 6 тисяч доларів США.

 

Розгублена тернополянка повідомила, що такої суми у неї немає. Проте, погодилася передати все цінне, нажите за життя. Вона повідомила адресу, за якою прийти і забрати необхідне. Через певний час до жінки прийшов молодик і вона віддала йому 4 тисячі 800 гривень, 500 Євро та золоті вироби. Загальна сума втраченого становить понад 30 тисяч гривень.

 

Опісля, жінка зв’язалася із сином та зрозуміла, що стала жертвою аферистів. За фактом шахрайства поліціанти відкрили кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 190 ККУ. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Тернопільські військові у зоні АТО проводитимуть обшуки на блокпостах (Відео)

Наступна стаття

Міськрада Тернополя затвердила категорії дітей, які безоплатно обідатимуть у школі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.