Насолоджуватися зимою тернополяни зможуть ще декілька днів (Відео)

Січень подарував тернополянам справжню зиму. Під снігом місто відпочиває вже другий тиждень. Батьки витягли для своїх діток санчата із сховок і гайда кататись. Екстремальному, і тепер такому рідкісному заняттю, дітки дуже тішаться.

 

Гірки для катання обирають різні: хтось поблизу дому, хтось йде в парк. А дехто спеціально приїжджає до вже добре знаного у Тернополі гірськолижного комплексу. На снігових спусках, площа яких понад 3 гектари, дітки і спортсмени катаються на санках, лижах та сноубордах. Траса працює навіть вночі.

 

Тим, хто ще не знайшов часу на зимові розваги синоптики радять поквапитись. За їхніми прогнозами сніг розтане у найближчі дні.

 

Разом з маленькими тернополянами  раділа січневому подарунку й знімальна група «Першого інтернет-телебачення Тернополя « МедіаТОР».

Попередня стаття

Рідні Героя Небесної Сотні із Кременеччини заборонили розміщення його імені на «Дереві Свободи»

Наступна стаття

Ситуацію з отруєнням собак прокоментували у Кременецькій міськраді (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.