Рідні Героя Небесної Сотні із Кременеччини заборонили розміщення його імені на «Дереві Свободи»

Фото з відкритих джерел

Рідні Героя Небесної Сотні із Кременеччини Олександра Капіноса виступили проти розміщення його імені на монументі «Дерево Свободи». Пам’ятник планують встановити у Вінниці. А саме на місці, де днями знесли погруддя Тараса Шевченка, – це й викликало обурення у близьких Героя.

 

На їх думку, це не просто суперечило б поглядам Сашка, а й «є глумлінням над Олександром та його світоглядом». Про це на сторінці у Facebook повідомила наречена Олександра Капіноса Оленка Котляр.
Дівчина, зокрема, зазначила: «У Вінниці влада сьогодні вночі знесла пам’ятник Тарасові Шевченку в центрі міста, обгородила площу парканом, територію від людей охороняє муніципальна поліція з собаками. Саме так відбувається початок встановлення у Вінниці монумента Небесній Сотні, тим Героям, яких кликав на Майдан голос Кобзаря.»

Заяву від родини загиблого на Майдані кременчанина про заборону використання його імені на монументі у Вінницькій міській раді вже зареєстрували, – зазначила Оленка Котляр.

Фото з відкритих джерел

Попередня стаття

Пограбований тернополянин заплатить штраф за хабар поліціанту

Наступна стаття

Насолоджуватися зимою тернополяни зможуть ще декілька днів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.