Суд не дозволив зводити торф’яну котельню на Київській (Відео)


Суд заборонив будівництво торф’яної котельні по вулиці Київська 3с. Відповідне рішення прийняли сьогодні у в приміщенні Тернопільському окружному адміністративному суді .

 

Слухання проходило з розгляду заяви КП Тернопільміськтеплокомуненерго про скасування заходів реагування, щодо державного нагляду, а саме: зупинення виконання робіт щодо реалізації проекту реконструкції котельні по вул. Київська, 3с в м. Тернополі для використання альтернативних видів палива з добудовою виробничого приміщення до отримання позитивного висновку державної екологічної експертизи проектної документації.

 

Як зауважила громадська активіста Юля Мамчак це вже третя виграна справа.

– Вже було 2 судових засідання. Ми виграли як справу в окружному адміністративному суді міста Києва так і львівську апеляцію. Щодо котельні на вулиці Київська – на даний момент вона недобудована і там заборонено проводити будь-які дії. Через те, що на стадії проектування не були виконані всі законодавчі вимоги. Зокрема не було проекту державної екологічної експертизи, – розповідає громадська активістка.

Попередня стаття

Ситуацію з отруєнням собак прокоментували у Кременецькій міськраді (Відео)

Наступна стаття

Поле з незібраною капустою – для добрива, – власниця (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.