У Руслану через вікно потяга кинули камінь (Відео)

Небезпечний випадок трапився із відомою українською співачкою Русланою Лижичко. Артистка їхала у вагоні поїзда “Інтерсіті” зі сполученням Київ-Львів. Раптом ззовні невідомий жбурнув у вікно камінь. У результаті, скло розлетілося на дрібні шматочки, а камінь поцілив у Руслану. Про це Руслана розповіла у відео. яке розмістила у себе на сторінці у Facebook.

«У поїзд “Інтерсіті”, в якому їду до рідного Львова, кинули камінь на ходу. Вікно поруч зі мною розсипалося у мене на очах. На щастя, ніхто не постраждав, камінь впав мені на коліна, скло вилетіло назовні. На вулиці зима, а нам ще чотири години їхати. Всіх пересадили в інший вагон», – написала Руслана Лижичко.

Попередня стаття

Зареєструвати документи на “Доступне житло” можна в терміналі “Електронна черга”

Наступна стаття

Понад місяць рідні шукають кременчанку, яка зникла на заробітках

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.