Зареєструвати документи на “Доступне житло” можна в терміналі “Електронна черга”

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Іпотечному центрі Держмолодьжитла встановили термінал «Електронна черга». Призначений він для створення максимальної зручності та прозорості як для клієнта, так і для працівників Фонду.
Скористатися цією послугою можна вже з 16 січня. А саме, самостійно записатися як на отримання консультації фахівця Іпотечного центру, так і для подання документів на участь у програмі «Доступне житло».

Користувачеві потрібно обрати на сенсорному терміналі відповідний пункт меню, ввести прізвище і отримати талон з номером черги. Потреби в ручному записі більше буде. Варто зазначити, що записатися можна не лише «сьогодні на завтра», але й обрати вільні дату і час, зручні для відвідувача.

 

Нагадаємо, з 16 січня всі регіональні управління Держмолодьжитла та Іпотечний центр поновили прийом пакетів документів від громадян, які бажають взяти участь у програмі надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла. Повідомляє Державний Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву.

Попередня стаття

У Тернополі затримали водія з рекордною дозою алкоголю в крові

Наступна стаття

У Руслану через вікно потяга кинули камінь (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.