ОТГ з Тернопільщини змагається за мільйон у реаліті-шоу на каналі “1+1”

Фото з відкритих джерел

Нове реаліті-шоу “Громада на мільйон” стартувало сьогодні на каналі “1+1”. На очах українців чотири об’єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиційний транш у мільйон гривень. Адже кожна із громад має ідеї розвитку, для реалізації яких потрібні лише кошти. Вони мають довести, що вміють вести бізнес та знають як розкрити потенціал свого регіону.

 

Від Тернопільщини участь у проекті візьме Скала-Подільська громада Борщівського району. Конкуренцію нашим землякам складуть Печеніжинська громада Івано-Франківської області, Новопсковська громада Луганській області, Бузька громада Миколаївської області та Княгининівська громада Волинської області.

 

Щоб стати учасником реаліті-шоу потрібно було перемогти у флешмобі #громади. Тривав він до 26 листопада 2017 року. Його організував Телеканал “1+1” спільно з програмою Dobre-USAID та американським фондом WNISEF. ОТГ з Тернопільщини – перемогла. Вона ініціювала створення виробництва бутильованої води з місцевих джерел. Повідомляє на сторінці у Facebook Громада на мільйон.

Попередня стаття

Тернополянка знялася у популярному серіалі “Школа” (Фото)

Наступна стаття

У погоні за дорогою легківкою авто патрульних злетіло в кювет і перевернулося (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.