Порушника не затримали, потерпілих немає, – патрульні про нічну погоню з ДТП (Відео/Фото)


Погоню, у якій перевернувся автомобіль патрульних, прокоментували у поліції. Правоохоронці кажуть, близько 5 години ранку, на проспекті Злуки у Тернополі патрульні помітили автомобіль Аudi. В автівки не був ввімкнений задній лівий габаритний ліхтар. Інспектори наказали водієві зупинитися, але він лише пришвидшився і почав втікати.

 

У патрульних виникла підозра, – каже прес-секретар Патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська, – що водій або напідпитку, або в транспортному засобі є заборонені предмети. Переслідуючи правопорушника на під’їзді до села Грабовець, через неналежні погодні умови і сильний туман, службовий автомобіль з’їхав у кювет. У ДТП потерпілих немає. Втікача – не затримали. Проводиться службова перевірка.

 

Нагадаємо, погоню із сиренами та мигалками споглядали тернополяни сьогодні вдосвіта, близько 4:50 години ранку. Три автомобілі патрульних наздоганяли іномарку, яка мчала по вулиці Протасевича на великій швидкості. Виїхавши на Об’їзну, водій автомобіля Audi звернув різко у напрямку смт. Великі Гаї. Правоохоронці – за ним. Про це повідомив журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” очевидець події. Він стверджує, – втікач їхав без ввімкнених фар.

Вже за 3 години на місці аварії не залишилось і сліду. Лише відбитки від коліс на снігу і поламана накладка від колеса.

Фото з сайту Ватра

Попередня стаття

У погоні за дорогою легківкою авто патрульних злетіло в кювет і перевернулося (Відео)

Наступна стаття

Віденський бал у Тернополі задля порятунку зору в найменших (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • а це не те саме ауді яке пару днів назад немогли наздогнати патрульні по тарнавського і зник в стороні збаражу?ПОЗОР!!!!!!НАВЧІТЬ ПОЛІЦЕЙСКИХ ЇЗДИТИ!!!!вони в подальшому незможуть дитину на велику наздогнати!!!ПОЗОР!!!!

  • Avatar
  • На бляхах?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.