Тернополянка знялася у популярному серіалі “Школа” (Фото)

Серіал «Школа» став найрейтинговішим на українському телебаченні у сезоні осінь 2017 – зима 2018 за аудиторією 18-54 (Україна). У одній із серій серіалу знялася керівник медійної школи у Тернополі Тетяна Гнатюк, пише Терен.

– Я вважаю, що  керівником медійної школи не може бути людина, яка ніколи не була на знімальному майданчику та не бачила увесь процес зйомок, – зазначила пані Тетяна. – Хочеться додати, що медійна школа також завершує зйомки молодіжного художнього фільму. Його згодом маємо надію побачити на екранах телебачення.

Зйомки такого серіалу Тетяна Гнатюк називає великим проривом для українського кінематографу.

– Сюжет розкриває проблеми, які є насправді у наших школах, а молоді актори влучно відображають український менталітет, – додає пані Тетяна. – Тож глядач має нагоду оцінити наш продукт у сфері кіно.

Серіал «Школа» транслюють на телеканалі «1+1» з понеділка по четвер о 20:15.

Фото з архіву Тетяни Гнатюк

Попередня стаття

Біля тернопільського автовокзалу горів “Мерседес” (Фото)

Наступна стаття

ОТГ з Тернопільщини змагається за мільйон у реаліті-шоу на каналі “1+1”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.