Через “примарний” автомобіль кременчанка втратила чималі кошти

“Ви виграли автомобіль” – прочитала в смс-повідомленні 63-річна жителька Кременця. Надалі жінці на телефон надійшло наступне повідомлення. У ньому вказувався номер, за яким можна дізнатися деталі акції. А саме, аби отримати приз, потрібно оплатити низку комісій та послуг.

Кременчанка так зраділа перспективі стати власницею новенького «ФОРД КУГА», що без задуми виконала всі умови, які їй продиктували за вказаним телефоном. Постраждала перерахувала на рахунок зловмисників майже 40 тисяч гривень. У результаті – ні грошей, ні автомобіля.

Правоохоронці зазначають, така схема шахрайства – не нова. Аферисти не вперше розсилають на випадкові мобільні номери повідомлення про виграш автівки. Люди ж на це “купуються”. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

У футзальній лізі голи забивають навіть воротарі (Відео)

Наступна стаття

Допомогти подолати Ілонці рак просить її мама у жителів Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.