У футзальній лізі голи забивають навіть воротарі (Відео)


Восьмий тур Вищої футзальної ліги відбувся у спорткомплексі “Політехнік”.

Одразу три поєдинки у турі завершилися нічийними результатами, а ще один матч не відбувся через неявку однієї з команд. Одним з найбільш інтригуючих поєдинків стало протистояння «Агрона ОТГ» з Великих Гаїв та БФ «Майбутнє сиріт». Один з голів “Агрона” забив воротар Руслан Мазур.

 

–  Початок гри був за нами. Ми старалися щоб здобути першу перемогу, але під кінець гри пропустили. Не обійшлося і без моєї помилки, коли нам забили зі штрафного. У загальному матч був бойовим, а результат закономірний. – коментує автор забитого м’яча Руслан Мазур.

 

Результати матчів 8-го туру:

«Агрон ОТГ» – БФ «Майбутнє сиріт» 4:4

«Ланівці ОТГ» – «ДСО» 3:3

«Алюр» – «Вікторія» 4:3

«Арсенал» – «Західхлібзбут» 4:4

«Віго-Острів» –«Будівельний затишок» 3:0 («Будівельний затишок» не вийшов на гру)

Попередня стаття

В етно-клубі “Коловорот” шукали вибухівку, бо не впустили відвідувачку

Наступна стаття

Через “примарний” автомобіль кременчанка втратила чималі кошти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.