В етно-клубі “Коловорот” шукали вибухівку, бо не впустили відвідувачку

34-річна жителька села Вербівка Борщівського району відповідатиме у суді за невдалий жарт. 28 січня близько 2:00 години ночі правоохоронців повідомили про замінування закладу громадського харчування у центрі Тернополя. У клубі на той час відвідувачів вже не було, лише персонал.

На місце події виїхали працівники поліції, вибухотехніки, рятувальники служби надзвичайних ситуацій. Оглянувши приміщення та територію жодних небезпечних предметів вони не виявили.

Поліціанти простежили дзвінок – здійснили його з номеру одного із готелів Тернополя. За кілька хвилин правоохоронці встановили і особу “жартівника”. При перевірці з’ясували, жінка неодноразово приходила у заклад і конфліктувала з персоналом, інколи навіть намагалася нанести тілесні ушкодження бармену. Як результат, керівник заборонив працівникам пускати її до приміщення.

 

27 січня жінка знову прийшла, але обслуговувати її персонал відмовився і попросив покинути приміщення. Через деякий час вона зателефонувала в бар і сказала, що там лишилася її сумка, а в ній є вибухівка. Повідомлення працівники розцінили як жарт і не повідомляли у служби. Проте, це за них зробила сама жінка.

 

Подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 259 частина 1 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Африканську чуму свиней зафіксували у двох районах Тернопільщини

Наступна стаття

У футзальній лізі голи забивають навіть воротарі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.